Markmiljö i Jönköping AB | Om oss
274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-274,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om oss

OM OSS

Markmiljös affärsidé är att utföra Mark och Entreprenadarbeten, Finplanering och Servicearbeten åt företag, föreningar, och offentliga beställare.Markmiljö har en egen modern maskinpark och ca 15-20 helårsanställda. 2019 omsattes ca 55 mkr. Markmiljös ambition är att vår entusiasm och arbetsglädje gör oss till bästa medarbetare. Målet är att vår kompetens och serviceförmåga ger 100% nöjda kunder.

Branschtillhörighet

Markmiljö är medlem i Byggföretagen , bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma i Sverige. Över 3200 medlemsföretag samverkar inom förbundet för att skapa goda förutsättningar och villkor för byggindustrin och dess anställda. BI:s prioriterade mål är ett modernt medarbetaravtal och en bransch utan svartarbete.

Vi identifierar oss enligt ID06-standarden för er trygghets- och säkerhets skull. Dessutom har vi utbildade Byggarbetsmiljösamordnare (Bas-U/Bas-P) som garanterar en säker arbetsmiljö för våra anställda och övrig personal involverad i de projekt vi leder.

Våra maskiner