Markmiljö i Jönköping AB | Lediga jobb
435
page-template-default,page,page-id-435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lediga jobb

Mark- och Anläggnings-arbetare

 

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta varierande och omväxlande med projekt inom anläggning så som rörläggning, grundläggning, schaktarbeten och finplanering.

Vi söker en yrkesvan anläggare som har flerårig dokumenterad erfarenhet av anläggningsbranschen med VA-kompetens samt B-körkort. Du är van vid att följa ritningar och projektunderlag och trivs med att vara en del av ett arbetslag och att samarbeta med andra.

Det är ett plus om du har gymnasial yrkesutbildning inom anläggning eller aktuella utbildningsintyg så som APV, Heta arbeten, BB3, Säker schakt eller Hjullastarförarbevis.

Som person är du noggrann och gillar att hitta lösningar med fokus på kvalitet och produktivitet. Du har ett sunt säkerhetstänk och inte minst ett stort intresse för vår bransch.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök via mail till

info@markmiljoab.se

Vid frågor kontakta Johan Kylberg 073 519 85 00

fabriksgatan1
DSC_0788

Info om Markmiljö

Markmiljö i Jönköping AB är verksamma i Jönköping där vi skapar vackra utomhusmiljöer och utför entreprenader inom mark och anläggning åt allt från företag till bostadsrättsföreningar och offentliga förvaltningar. Markmiljö har en egen modern maskinpark och ca 15 helårsanställda. 2016 omsattes 36 mkr. Markmiljös ambition är att vår entusiasm och arbetsglädje gör oss till bästa medarbetare.

Målet är att vår kompetens och serviceförmåga ger 100 % nöjda kunder.