Markmiljö i Jönköping AB | Lediga jobb
435
page-template-default,page,page-id-435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lediga jobb

Grävmaskinist / Anläggningsarbetare

 

Vi söker grävmaskinister och anläggare i Jönköping som är engagerade och ansvarsfulla för omgående anställning.

Som grävmaskinist ingår du i ett arbetslag där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra alla slags grävarbeten i våra entreprenader. Du behöver ha förarbevis för grävmaskin och B-körkort. Det är meriterande om du även har vana av att köra med maskinstyrningssystem.

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta varierande och omväxlande med projekt inom anläggning så som rörläggning, grundläggning, schaktarbeten och finplanering mm. Du behöver ha erfarenhet av anläggningsbranschen samt B-körkort.

Som person och medarbetare har du gott omdöme och högt säkerhetstänk.

Vi söker dig som är engagerad och tycker om att bidra till en positiv stämning i arbetslaget.

 

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök via mail till

info@markmiljoab.se

Vid frågor kontakta Johan Kylberg 073 519 85 00

fabriksgatan1
DSC_0788

Info om Markmiljö

Markmiljö i Jönköping AB är verksamma i Jönköping där vi skapar vackra utomhusmiljöer och utför entreprenader inom mark och anläggning åt allt från företag till bostadsrättsföreningar och offentliga förvaltningar. Markmiljö har en egen modern maskinpark och ca 15 helårsanställda. 2016 omsattes 36 mkr. Markmiljös ambition är att vår entusiasm och arbetsglädje gör oss till bästa medarbetare.

Målet är att vår kompetens och serviceförmåga ger 100 % nöjda kunder.