Renovera innergård

Vi hjälper er med innegårdsrenovering i Jönköping

På Markmiljö arbetar vi med allt från stora markanläggningar till detaljerade och vackra innergårdar och takterasser.
Som totalentreprenörer i projektet ansvarar vi för mark, fasad, bygg, belysning/el, planteringar, ritningar, plåt, tätskikt/tak m.m.
Vi har kunskapen och resurserna för att genomföra stora förändringar, men fokuserar även på de små detaljerna för att skapa en hemtrevlig och personlig utemiljö där alla trivs.

Exempel på renoveringar

Trädgårdsanläggning   –   Anläggning av Lekplatser / Uteplatser   –  Rörläggnings- & dräneringsarbeten  –   Plattläggningar / Asfaltering   –   Växtförslag / Planteringar   –  Byta tätskikt –   Växtförslag, planteringar  –  Vattenspeglar, dammar   –  Sättning av moloks    –   Sorterstationer  mm

Hur går det till?

Lätt och smidigt i några steg.

1. Planering. Vi börjar med att utvärdera vilka behov av renovering som finns tillsammans med er som beställare. Vi tittar på när den senaste renoveringen gjordes och vad som gjordes vid det tillfället. Därefter tittar vi på det som går att se med en utvändig besiktning och kan även utföra borrning för att kunna se underliggande skikt.

2. Arbetet sätter igång. När planeringen är färdig sätter vi igång med arbetet. Först måste de gamla ytskikten avlägsnas innan vi kommer ner till bjälklaget. Vi arbetar oftast med väderskydd för att vara säkra på att kunna fortsätta arbetet även om vädret slår om. Vi reparerar eller förnyar bjälklaget för att ha en stabil grund att arbeta på. 

3. Innergården tar sin form. När underarbetet är färdigt sätter vi igång med att forma den slutliga utemiljön. Här kan vi göra allt från att asfaltera blivande parkeringsplatser, lägga stenlagda gångar, skapa ytor med grus, gräsmatta, terrasser, installera bänkar, spaljéer, fast monterade tvättställningar, cykelställ eller tex lekplats

Färdiga projekt

Vättervyn, Gränna
Här var Markmiljö markentreprenör vid nybyggnation av 32 st bostadsrätter. Projektet omfattade vatten och avlopp, grunder, nybyggnation av innergård, lekplats, parkeringar, planteringar, asfaltering och plattläggning.

Dalviksringen, Jönköping
Ombyggnad av innergård som innefattade plattläggningar, asfaltering, planteringar, trädfällning, sättning av belysningspollare samt uppbyggnad av pergola.

Östra Storgatan, Jönköping
Markmiljö genomförde en total ombyggnad/upprustning av innergård. Vi var totalentreprenör för förnyelse och bidrog med förslag och konsultation angående materialval. Omfattade fasad, bygg, mark, belysning/el och planteringar. Här användes även vårt eget kantstål.

Ekhagsringen/Dalviksringen, Jönköping
Nybyggnation av sorterstationer på innergårdar. Sättning/anläggning av moloks.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer eller få referenser? Hör av er till oss för att få namn och telefonnummer till föreningarnas kontaktpersoner i dessa projekt.

Ni kan också kontakta oss så berättar vi mer.